Blog

Ce coafuri si machiaj adopta modelele de videochat?

Modelele de videochat sunt privilegiate din foarte multe puncte de vedere atunci cand vine vorba de avantajele pe care le ofera meseria lor si printre aceste avantaje mersul foarte des la salon se numara printre ele.

 

Deoarece am fost curiosi sa aflam secretele lor in tendinta de machiaj si coafura le-am intrebat direct pe ele si bucuroase ne-au impartasit trucurile in materie de make-up si tunsori invatate la salon de catre specialisti.

 

Primul lucru aflat de la modelele noastre a fost ca trebuie sa tinem cont de forma fete, iar al doile lucru pe care trebuie sa il luam in calcul atunci cand vrem sa alegem machiajul potrivit este, pe langa forma fetei, dimensiunea ochilor, buzelor si nasului.

 

Machiajul si coafura in functie de:

Forma ovala a fetei

Daca fata ta are o froma ovala poti sa te consideri o norocoasa, modelele de videochat au invata ca forma ovala reprezinta simetria perfecta si astfel poti sa abordezi orice tip de machiaj de la nude, la smokie, la intens.

La fel ca si in cazul machiajului, atunci cand vine vorba de alegerea coafurii perfecte poti sa apelezi la orice timp de coafura.

 

Forma rotunda a fetei

Pentru fata rotunda un machiaj care sa contureze fata, facandu-se astfel o incadrare din extreme, devine solutia perfecta. Pentru alungire, iluminatorul trebuie aplicat pe frunte si barbie, iar pudra bronzanta pe tample si obraji.

 

Ca si coafura, trebuie sa optati pentru tunsorile care sa incadreze forma fetei precum bretonul si suvitele care vor subtia mult forma fetei. Evitati parul lung, tunsorile foarte scurte cu mult volum, de preferat este ca lungimea parului sa depaseasca barbia.

 

Forma patrata a fetei

Incadrarea fetei cu ajutorul unor culori inchise se realizeaza in zona tampleor si a maxilarului pentru ca accentul sa cada pe barbie, ochi, pometi si frunte.

Coafura trebuie sa constea in bucle sau par drept, iar acesta trebuie sa fie lung. Este de preferat sa evitati tunsorile bob si parul scurt.

 

Forma in inima a fetei
Cand realizati machiajul trebuie sa luminati centrul fruntii, barbia si zona de sub ochi, iar conturul se face pe tample si extremitatile pometilor.

Coafurile perfecte sunt cele in care lungimea parului este medie sau lunga, iar buclele lejere devin o solutie perfecta.

 

 

Forma alungita a fetei

Machiajul presupune accentuarea obrajilor si folosirea pudrei bronzante in zona barbiei.

Coafura perfecta pentru aceasta forma este date de mult volum si breton, iar lungimea parului sa fie medie sau lunga.