Blog

Modelul din spatele camerei de filmat

Da, intrebarea pe care multi si-o adreseaza. Oare in industria videochatului, viata decurge normal? Ei bine, probabil la aceasta intrebare vor putea rapsunde cel mai bine cele care lucreaza in aceasta industrie sau care vor lucra, insa din experiente si opinii, faptul ca ai ales sa lucrezi ca model online nu influenteaza sub nicio forma modul in care decurg lucrurile in viata ta personala si profesionala, cel putin in masura in care nu permiti ca acest tip de job sa te afecteze in vreun fel.

In mod clar, teama de a nu fi respinse de societate este unul dintre motivele pentru care cele care lucreaza in videochat au inceput sa-si ascunda indentitatea. Problema cea mai mare a societatii din ziua de azi este faptul ca isi ocupa destul de mult timp judecand actiunile celorlalti. Cred ca pentru sanatatea noastra mintala, trebuie sa invatam sa ne eliberam de criticile si opiniile daunatoare.

Un model de videochat nu trebuie catalogat sau caracterizat in functie de lucruile pe care le auzim, din contra, este o persona ca oricare alta, diferenta o face doar domeniul de activitate, asa cum se intampla si in alte cazuri. Posibilitatile si oportunitatile pe care le intalnim in aceasta industrie sunt benefice in momentul in care invatam sa le apreciem. Sunt numeroase cazuri in care unele fete nu au reusit sa se adapteze sau din contra, si-au construit o cariera asumata in videochat, iar viata personala si sociala nu a fost afectata.

Bineinteles, conteaza grupul de care apartinem sau cercul de prieteni cu care ne petrecem majoritatea timpului. Faptul ca punem mai presus de dorintele si nevoile noastre, parerile celorlalti este un factor care ne afecteaza in dezvoltarea noastra, fie ca este vorba de un job in videochat sau nu.

Trebuie sa invatam sa ne asumam alegerile si modul in care ne-am angajat in anumite sarcini, sa ne stabilim obiectivele si scopurile, astfel incat sa avem in permanenta satisfactia lucrurilor pe care le facem. Un model online nu presupune excluderea din societate sau izolarea fata de cei apropiati, pana la urma ramane la latitudinea lor daca accepta acest domeniu ca fiind unul perfect normal, care aduce in schimb destul de multe avantaje celor care au ales aceasta meserie.