Blog

Cati bani poate sa castige un model de videochat? Merita?

Vrei sa stii adevarul camerelor web?
Ultimul lucru la care ar trebui sa te gandesti este ca nu te vei putea adapta.
Avand in vedere posibilitatile? Ai decis deja sa mergi inainte? Ati gasit deja un studio cu care sa lucrezi?

 

REGULA NUMARUL #1 Atentie!
Fii atenta la toate informatiile pe care le primesti de la un studio, daca nu esti multumita, mai cauta, informeaza-te. Din fericire sunt multe studiouri in Bucuresti si nu numai, care iti pot oferi conditiile de munca la care visezi.

 

Si ghici ce? Da, videochatul iti poate aduce un venit mare si iti poti permite stilul de viata pe care ti l-ai dorit mereu.
Deci, cat castiga fetele? Cand exista o gramada de numere despre care se discuta, este greu sa spui exact cat, insa cu siguranta mult mai mult ca in orice alt domeniu.

 

REGULA NUMARUL #2 – Fa-ti un program in care vei fi online.

Fii persistenta! Nu renunta din prima daca lucrurile nu ies asa cum iti doresti! Castigurile nu vin pur si simplu, trebuie sa muncesti pentru a fi un model de top. Pentru inceput, trebuie sa fii online! Rutinele obisnuite sunt castigatoare.

 

Castigurile se reflecta in mod absolut pe modelele prezentate in online si care si-au castigat cumva prin interactiunea pe care o au cu admiratorii lor. Intr-adevar, este vorba de a pune timpul potrivit in munca.

 

NUMARUL DE REGULA #3 Pune-ti imaginatia la contributie!
Daca un model are acces la un kit pro, adica:
• Un studio luxos cu camere dotate corespunzator
• Tinute placute, servicii de machiaj si coafura
• Toate trucurile, cum ar fi o camera video profesionista, iluminat si microfon
• WIFI rapid
• Orice alt instrument, inclusiv pregatirea si atitudinea corecta

Este aproape imposibil sa nu reusesti sa fii un model de videochat de top.

 

REGULA NUMARUL #4 – Increderea in propriile forte
Sincer? Chiar si cu sfaturile pe care le gasiti online, este vorba despre incredere – de care ne lipseste cu totii atunci cand nu am facut niciodata ceva inainte. Cu toate acestea, prima saptamana a unei fete pe camera – in ciuda faptului ca este putin timida si incomoda – puteti ajunge la aproximativ 13 USD pe ora.

 

Sfat de top?
Oamenilor le place energia iubitoare, jucausa, deschisa si pozitiva. Asadar, tine cont de faptul ca trebuie sa ai atitudinea potrivita pentru a fi model de videochat. Daca vei urma macar o parte din sfaturi, vei ajunge cu siguranta sa castigi acele sume cu multe zeroruri despre care se discuta.