Blog

Ce abilitati trebuie sa aiba un model de videochat?

Cu siguranta si tu te-ai intrebat daca esti sau nu potrivita pentru a fi model de videochat si poate ca aceasta incertitudine te-a dat inapoi. Ei bine, ne-am hotarat ca pentru acest articol sa discutam deschis cu specialistii de la HR ai celui mai bun studio de videochat din Romania sa ne ofere o perspectiva clara a cerintelor pe care trebuie sa le indeplineasca o tanara pentru a fi model de videochat.

 

Trebuie sa stiti ca este posibil ca aceste cerinte sa fie diferite de la studio la studio, dar noi vorbim despre un studio profesionist de videochat.

 

Incredere
Un model de videochat trebuie sa aiba incredere in propriile puteri deoarece aceasta incredere se poate vedea foarte usor in modul in care actioneaza, in modul in care se comporta si vorbeste. Noi cautam fete motivate, fete care vin clar sa castige.

 

Dorinta de a invata
Este important ca orice model sa isi doreasca sa invete mai mult deoarece numai prin invatare continua va putea sa evolueze. In cadrul studioului nostru, punem la dispozitie numerosi traineri de videochat profesionisti care sunt gata sa le invete pe fete toate atuurile si toate cunostintele de care au nevoie pentru a evolua rapid si pentru a castiga.

 

Trasaturi frumoase
Ei bine, videochatul mai este si despre frumusete, dar frumusetea este subiectiva. Este important sa avem de-a face cu un model care are trasaturi frumoase si care se ingrijeste deoarece daca vedem niste maini curate, un par spalat inseamna ca avem de-a face cu o domnisoara sau doamna care are grija si se respecta. In rest, nu trebuie sa fie un make-up artist desavarsit deoarece avem profesionisti care sa se ocupe de imaginea lor completa, de la par, machiaj, pana la haine si accesorii.

 

Engleza
Engleza este de baza intr-o astfel de industrie deoarece membrii nu sunt romani, sunt straini, iar engleza e viza de trecere pentru o conversatie de durata. Noi cerem macar engleza la nivel basic, apoi studioul va oferi cursuri gratuite de limba engleza modelelor ce trec de partea de interviu.

 

Comunicare
Cautam mereu o persoana cu bune aptitudini de comunicare deoarece videochatul se bazeaza pe conversatie filmata. Avem nevoie de o persoana care nu se lasa usor intimidata si care poate sa se plieze pe oameni si pe stilul acestora.