Blog

Ce fac modelele cu banii din videochat?

Probabil ca te-ai intrebat pe ce cheltuiesc modelele de videochat sumele formidabile pe care acestea le fac, mai ales modelele de top ale caror venituri ating rangul zecilor de mii de dolari in fiecare perioada. Totul depinde de model asa ca am intrebat mai multe modele de videochat din cadrul celui mai bun studio: Ce faci cu banii din videochat?

 

„In videochat veniturile pot sa fluctueze foarte mult, dar daca esti deja model de top stii ca la fiecare 2 saptamani te asteapta in contul personal zeci de mii de dolari. Sunt foarte multi bani si cu siguranta acest lucru poate sa fie coplesitor. Eu sunt model de top de 1 an de zile si am reusit sa imi cumpar deja o casa si o masina de lux. Acum strang banii pe care ii incasez pentru a imi cumpara si alte proprietati pe care apoi sa le ofer spre inchiriat.” – Otilia, model de videochat.

 

„Eu sunt un model de mijloc, fac cam 8.000 de lei la fiecare doua saptamani si cu banii pe care ii incasez am reusit sa ii strang si sa imi cumpar o locuinta si o masina. Acum dau bani pe designul interior al apartamentului si cam acolo se duc toti banii.” – Mirela, model de videochat.

 

„ Eu personal imi strang bani pentru a-mi crea propria afacere. Am mai multe tipuri de afaceri in minte, dar fiecare necesita multi bani de investit. Nu vreau sa fac imprumut la banca si videochatul este cea mai buna solutie pentru mine in acest moment.” – Elena, model de videochat.

 

„Cu banii din videochat am reusit sa imi deschid propria afacere ce merge pe nisa de beauty. Nu vreau sa ma las inca de videochat deoarece afacerea mea inca are nevoie de finantare si pentru mine banca nu este o optiune.” –Sanziana, model de videochat.

 
Dupa cum se poate observa, majoritatea modelelor de videochat au o gandire business si folosesc videochat ca un instrument pentru a isi indeplini visurile. Tu ce mai astepti? Transforma-ti visul in realitate cu ajutorul videochatului si bucura-te de o viata minunata.