Blog

Ce intrebari ar trebui sa pui la interviul de angajare la videochat

In general, interviurile presupun o serie de intrebari standard. Vei fi intrebata unde ai mai lucrat, ce planuri de viitor ai si de ce te consideri potrivita acestui job. Interviul pentru un post de model de videochat este lejer, sub forma unei discutii prietenesti, ceea ce inseamna ca scapi de rigiditatea unui interviu clasic.

Punand intrebari si aratadu-ti latura curioasa vei demnostra si ca esti un bun comunicator. In calitate de model de videochat, vei purta conversatii online pe diferite teme si va trebui sa iti pui in valoare cunostintele de cultura generala. Asadar, ce intrebari ai putea pune in cadrul interviului pentru a lasa impresia ca iti doresti intr-adevar sa faci performanta in domeniu?

Cum decurge o zi de lucru a unui model de videochat?

Inaintea interviului propriu zis, candidatele sunt chemate la un tur al studioului pentru a vedea atmosfera de lucru si beneficiile oferite. Este in avantajul tau daca poti vorbi direct si cu cateva fete care deja practica acest job, ori sa le observi cum se pregatesc, de la machiaj, pana la pregatirea echipamentului video.

Care sunt provocarile pe care le poti intampina in aceasta industrie?

Daca iti este teama ca videochatul nu este pentru tine, poti intreba care sunt cele mai mari provocari. Vei vedea ca orice problema are o solutie si ca nu exista limite de performanta in viitorul tau parcurs profesional. Cat despre teama ca vor afla cei din jur despre noul tau job, studoiul de videochat iti ofera siguranta si confidentialitate, pentru ca tu sa nu iti mai faci niciun fel de griji.

La cine se poate apela pentru ajutor si instruire?

La intrebarea cine te poate ajuta, ei bine vei avea la dipozitie un studio intreg. Vei avea un trainer specializat care te va indruma la inceput pentru a invata cum iti poti maximiza castigurile, o echipa de suport pe partea tehnica, dar si sfaturile pretioase ale noilor tale colege. De asemenea, vei beneficia de sedinte foto, de make-up si vei avea parte de multe surprize placute.

Asa ca mergi la interviu increzatoare si pregateste cateva intrebari esentiale pentru tine, iar echipa de recrutare iti va raspunde intotdeauna cu zambetul pe buze.