Blog

Ce s-a intamplat cu veniturile modelelor de videochat pe timp de pandemie?

Pandemia de Covid-19 a adus pe langa maladie si o criza financiara puternica in aproximativ toate sectoarele economice din tara si din lumea intreaga. Multi oameni se confrunta cu penurie din punct de vedere financiar si multi au fost nevoiti sa isi amane plata ratelor din cauza veniturilor insuficiente.

 

Planul de relaxare anuntat de catre oficiali nu a imbucurat decat cateva industrii, restul romanilor ramanand in somaj tehnic pana la noi prevederi legale.

 

Videochatul a fost cu siguranta afectat de catre aceasta pandemie, doar ca intr-un sens pozitiv.

 

Videochatul a inflorit pe timp de pandemie
Pentru sectorul dedicat adultilor, perioada de izolare la domiciliu si distantare sociala a adus numai lucruri bune deoarece activitatea din studiouri a fost mai intensa ca niciodata. Foarte multe persoane au ales sa isi petreaca timpul pe internet din lipsa de ocupatie, iar pe multi din acestia i-a condus direct catre platformele de videochat pe care activeaza si frumoasele noastre romance. Astfel, veniturile celui mai bun studio de videochat au crescut cu peste 30 % in aceasta perioada.

 

Cum incasarile studioului au crescut, asa au crescut si incasarile modelelor de videochat. Acestea castiga mai bine ca niciodata chiar daca au lucrat din propria casa sau de la studio.

 

Ce fac modelele cu venituri colosale din cele 2 luni de pandemie

In timp de pandemie, modelele nu prea au avut pe ce sa cheltuiasca bani, mai ales ca nu sunt impatimite ale cumparaturilor pe internet in materie de haine deoarece isi achizitioneaza doar haine de designer. Astfel, modelele si-au strans o suma frumoasa de bani in aceasta perioada pe care au de gand sa o foloseasca imediat cum se termina toata nebunia cu Covid-19.

 

„Banii pe care i-am facut in aceasta perioada vreau sa ii folosesc pentru o bine meritata vacanta alaturi de cei dragi, dar si pentru o sesiune de cumparaturi: stiti cum e niciodata nu ai destule haine.” – Oana, model de videochat.

 

„Sunt de cateva luni in aceasta industrie si incasarile pe care le am le strang pentru a putea sa imi iau o casa.” – Elena, model de videochat.