Blog

Ce trebuie sa aiba un studio de videochat inainte sa il alegi – Partea I

La fel ca orice companie, si studiourile de videochat se diferentiaza intre ele si daca vrei sa faci videochat trebuie sa te asiguri ca il alegi pe cel mai bun.

 

Astazi modelele de top, fetele ne dezvaluie cateva sfaturi pentru voi, cele care sunteti la inceput de cariera, in alegerea locului ideal de munca.

 

„Sunt atat de multe studiouri de videochat in momentul de fata pe piata din Romania, incat alegerea celui mai potrivit studio poate sa fie dificila si epuizanta. Eu pot doar sa spun ca un studio de top este un studio care isi respecta modelele de videochat. In aceasta industrie nu toate pun accent pe modele si pe psihicul lor si in aceasta meserie este esential pentru a avea bune rezultate.” – model de videochat

 

Respect
Cand te duci la un interviu la un studio este esential sa analizezi bine modelele de acolo. Sunt fericite? Este un mediu relaxant de lucru? Fetele sunt incordate, timide? In functie de aceste raspunsuri poti sa vezi daca este sau nu un loc bun pentru tine.

 

„Am fost intr-un studio de videochat in care modelele erau puse sa faca curatenie peste tot in studio deoarece managerii nu doreau sa angajeze o firma de curatenie. Nu zic, este in regula sa faci mereu ordine dupa tine, dar nu este ok in niciun studio sa te apuci sa speli toaletele in conditiile in care studioul si-ar putea permite sa angajeze pe cineva sa faca acest lucru. Acest lucru vorbeste despre manageri si directori: nu sunt dispusi sa ofere modelelor incasari corecte si respectul cuvenit”

 

Comision
Sunt unele studiouri de videochat care efectiv isi jecmanesc modelele, oferindu-le un procent foarte mic din incasarile pe care acestea le fac lunar.

 

„Este normal sa acorzi studioului un comision din incasarile tale deoarece fara studio si echipa din spate nu ai cum sa fii un model de videochat si nu ai cum sa ajungi in top, dar, cu toate acestea nu este normal sa existe un abuz. Sunt unele studiouri care le ofera modelelor un comision infim din propriile incasari, ceea ce ne duce din nou la respect.”