Blog

Cum isi cheltuiesc modelele de videochat incasarile pe timp de pandemie in vara 2020?

Vara 2020 este speciala, atipica intr-un sens negativ, dar nu inseamna ca trebuie sa ne lasam descurajati. O sa vina cu siguranta si vremuri mai bune pentru ca universul are modul sau de a crea echilibru.

 

Fiecare dintre noi platim in acest moment ignoranta si lipsa de responsabilitate care s-au instaurat la nivel mondial, dar sta in puterea fiecaruia dintre noi sa ne punem amprenta pozitiva in aceasta perioada.

 

Modelele de videochat din cadrul celui mai bun studio de videochat din Bucuresti se pliaza pe cerintele oficialilor, astfel ca au mare grija la ceea ce fac pentru a avea o atitudine responsabila.

 

Desi exista o criza economica instaurata la nivel mondial, modelele de videochat au avut incasari record de la inceputul pandemiei si pana in prezent, astfel ca au suficienti bani sa poata sa calatoreasca in orice regiune din lumea intreaga la categoria elitista. Cu toate acestea, pentru vara anului 2020 modelele de videochat au ales sa se rasfete din tara.

 

„Din cauza pandemiei de COVID – 19 am ales impreuna cu sotul meu sa ramanem in tara. Am ales un hotel de 4 stele la munte, in partea de vest a Romaniei, si avem un sejur de 8 zile. Conditiile sunt bune, avem aproximativ acelasi lux cu care ne-am obisnuit, peisaje superbe si multe activitati de facut. Ne bucuram ca putem sa contribuim putin la sustinerea turismului din tara noastra.” – Eli, model de videochat.

 

„Anul acest renuntam la confortul de pe plaje exotice la ceea ce Romania poate sa ne ofere. Am ales sa petrecem 10 zile la mare in Romania si pot sa spun doar ca preturile de pe litoralul nostru ajung lejer la cifrele din strainatate in anumite locatii. Sper sa ne distram si sa ne relaxam pentru ca nu am mai fost de ani buni la mare in Romania.” – Cori, model de videochat.

 

„Romania in acest an si sunt plina de entuziasm. Am ales sa inchiriem o rulota si sa face toata tara cu rulota. O sa fiu eu cu prietenul meu si cu inca un cuplu. Sper sa ne distram mai ales ca am o perioada de concediu de 14 zile, deci am timp suficient.” – Ramona, model de videochat.