Blog

Faci bani mai multi ca model de videochat daca lucrezi pe un singur site sau daca lucrezi pe mai multe site-uri simultan?

Fiecare studio de videochat in parte are propriile politici si veti gasi studiouri de videochat care lucreaza exclusiv cu o singura platforma de videochat si veti gasi studiouri de videochat care lucreaza cu mai multe platforme de videochat.

 

Ce sunt platformele de videochat? Sunt site-urile pe care modelele de videochat isi desfasoara activitatea. Fiecare studio de videochat lucreaza cu anumite platforme in cadrul carora trebuie sa vireze un anumit procent din incasarile modelelor de videochat. Exista platforme de videochat foarte cunoscute la nivel mondial care aduc si cei mai multi membrii, precum Jasmin, si platforme mai putin cunoscute.
 

In functie de politica fiecarui studio de videochat in parte, un model poate lucra exclusiv pe un singur site sau pe mai multe site-uri in acelasi timp. Care este cea mai buna metoda?

 

Pentru a spori incasarile, este de preferat ca un model de videochat care se afla la inceput de cariera sa lucrezi pe mai multe site-uri in acelasi timp. De ce?

 

Pentru ca isi sporeste sansele de castig. In plus, pentru a vedea daca un site de videochat este profitabil sau nu, un model trebuie sa petreaca aproximativ 3 luni pe acesta, daca dupa 3 luni nu realizeaza incasarile dorite, inseamna ca trebuie sa schimbe site-ul, si daca nici al doilea nu ii ofera incasari mari, practic 6 luni de activitate sunt pierdute.

 

Lucrand inca de la inceput pe mai multe site-uri, in 3 luni de zile modelul de videochat poate vedea cu usurinta care este site-ul care i-a adus cel mai mari incasari si apoi se poate stabili doar pe respectivul site.

 
Dar nu doar modelele de videochat care se afla la inceput de cariera lucreaza pe mai multe site-uri, sunt si modele de top care aleg optiunea de multi site deoarece doresc sa aiba incasari mai mari.

 
Avem modelele de videochat care incaseaza lunar 15.000 dolari de pe un singur site si care s-au apucat recent sa lucreze pe mai multe site-uri in acelasi timp pentru a putea sa isi sporeasca incasarile, sa aiba mai mult de 15.000 dolari lunar.