Blog

Intrebari din lumea videochatului – castiguri videochat

Vrei sa stii adevarul camerelor web?

Cele mai frecvente intrebari din lumea videochatului le primim de la voi pe zona de castiguri. Normal, cele mai multe modele de videochat aleg aceasta meserie pentru incasarile spectaculoase pe care aceasta meserie le poate aduce si este firesc sa existe intrebari. In articolul de astazi vom raspunde tuturor intrebarilor voastre legate despre castigurile din videochat.

 

Sumele fabuloase vehiculate pe internet despre castigurile din videochat sunt reale?

Da, sumele care vehiculeaza pe internet despre castigurile din videochat sunt cat se poate de reale. Chiar si noi avem modele de videochat care au incasari lunare de peste 15.000 de dolari. Spectaculos, nu?

 

Cat de usor se fac banii in videochat?

Noi mizam pe transparenta si dorim sa iti spunem mereu adevarul, asa ca banii in videochat NU se fac atat de usor pe cat pretind alte studiouri de videochat. In spatele sumelor exorbitante sunt ore de munca extra si un program de training foarte bine pus la punct. Modelele de videochat din cadrul studioului nostru au inca de la inceput un program de training intens de 2 saptamani si apoi asistenta 24/7 din partea expertilor de training – acest lucru inseamna ca in videochat invatarea nu se termina niciodata, nici chiar atunci cand esti model de top.

 

Multe modele de videochat pentru a putea ajunge la sumele fabuloase au foarte multe ore extra in fiecare luna ca urmare a faptului ca sunt anumite intervale cu un grad ridicat de membrii pe care nu doresc sa le piarda. In plus, mult lucreaza pe mai multe site-uri in acelasi timp pentru a putea avea un public cat mai larg.
 

Cati bani pot sa fac din prima luna de la angajare?
Prima luna de la angajare este destul de dificila pentru orice nou model ca urmare a multitudinii de informatii primite. Dar, acest lucru nu inseamna ca nu aduce si rezultate mult dorite. In prima luna de la angajare am avut modele care au reusit sa incaseze chiar si 2.000 de dolari. O suma frumoasa, nu?

 

RCe se intampla daca nu am incasari mari din prima luna?
Este normal sa nu ai incasari mari din prima luna de aceea noi lucram cu tine intens pentru a putea ajunge model de videochat de top. Dar nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca tu sa duci un trai decent iti oferim un venit net garantat de 5.000 lei.