Blog

Metode prin care modelele de videochat reusesc sa isi imbunatateasca veniturile

Modelele de videochat se impart in mai multe categorii in functie de anii pe care ii iau in aceasta industrie si de experienta pe care au reusit sa o acumuleze. Astfel, avem modele noi, modele medii si modele de top.

 

Fiecare fata doreste sa ajunga model de top deoarece acest lucru inseamna ca a reusit sa aiba cele mai mari incasari, ca a evoluat si ca se bucura de sume de mii de dolari pe luna. Intrebarea care se pune in momentul de fata este cum reusesc modelele sa isi imbunatateasca veniturile? Cum ajung ele modele de top? Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare am intrebat un model de top din cadrul celui mai bun studio de videochat.

 

„Sa ajungi model de top este un drum foarte palpitant si frumos. Eu in momentul actual am incasat 8.000 de dolari, ceea ce este o suma destul de frumoasa pe care multi si-o doresc. Cred ca reteta pentru a ajunge model de top este implicare si ambitie, dar si multe ore de munca.

 

Exercitiul este mama invataturii asa ca pentru a ajunge in punctul in care sunt acum a trebuit sa am multe ore de munca.” – ne spune Monica, model de top.

 

De asemenea, pentru a avea incasari foarte mari mai ai nevoie si de:

– Ambitie: trebuie sa isi doresti cu adevarat aceasta meserie si sa dai ce este mai bun in tine pentru a progresa. Modelele de top cu incasari record sunt femei ambitioase care au munci mult pentru a ajunge in acest punct.

– Ascultare atenta: este important ca fiecare model sa asculte la sfaturile oferite de catre trainerii profesionisti deoarece acestia observa cel mai bine din exterior ceea ce tu faci gresit.

– Program full time: atunci cand un model este nou in aceasta industrie este de bun augur sa inceapa cu un program full time pentru a putea capata mai multa experienta. Desigur, nu este un lucru obligatoriu.

– Cere sfaturi: modelele la inceput de drum ar trebui sa ceara sfaturi modelelor de top pentru a invata si de la acestea secretele meseriei.