Blog

Tatuajele, o optiune ideala de a sparge gheata si de a captiva in industria videochatului

Sunteti iubitoare de tatuaje si vreti sa surprindeti un citat bun pe pielea voastra, dar nu stiti ce parte a corpului este cea potrivita? Citatele pot fi stralucitoare, misterioase si senzuale pe camera si in viata personala. Daca doriti unul pe corpul vostru, trebuie sa tineti cont de tipul de font, cate cuvinte are si unde va fi pozitionat, astfel incat rezultatul sa fie mai bun decat va asteptati.

Unde ar trebui sa va faceti un tatuaj?

Iata cateva optiuni de locuri in care va puteti face un tatuaj astfel incat sa captati atentia cu fraza preferata scrisa in font cursiv:
De-a lungul gatului, cu o atingere minimalista.
Pe picior, astfel incat sa atrageti toate privirile.
O fraza de-a lungul coloanei vertebrale este eleganta, subtila si uimitoare.

Exista multe locuri pe corpul uman in care un tatuaj este perfect. Scrisul va arata sexy, asa ca locatia si tinuta potrivita vor oferi o nota exploziva. Toti cei care vor vedea tatuajul vor fi incantati si curiosi de semnificatia acestuia. De aceea, un tatuaj poate fi o modelitate excelenta de a sparge gheata si de a incepe o conversatie extrem de interesanta.

De retinut este faptul ca daca alegeti sa va tatuati un cuvant, ori un citat sau chiar paragrafe intregi intr-o alta limba, trebuie sa va asigurati ca voi cunoasteti snesul corect al cuvintelor si ca nu s-au produs erori in scriere.

Cat de dureros este un tatuaj?

Probabil ati auzit si voi ca tatuajul nu este tocmai un accesoriu usor de facut. Multor oameni le este teama sa isi faca un tatuaj din pricina durerii. Insa exista zone dureroase si mai putin dureroase. Iata ce zone ale corpului ar trebui sa evitati daca stiti ca nu rezistati durerii:
– cot
– coaste
– fata si gat
– tibie si glezna
– coapse si interiorul coapselor
– genunchi si in spatele acestuia

Tineti cont ca zonele acestea sunt indicate la modul general. Rezistenta la durere difera de la o persoana la alta. De asemenea, durerea resimtita depinde foarte mult si de culorile alese, modelul si marimea tatuajului pe care urmeaza sa il faceti.