Blog

Videochat acasa sau videochat la studio?

Cariera de videochat incepe cu foarte multe intrebari pentru tinerele domnisoare. De cele mai multe ori aceste intrebari pornesc de la premisa banilor: Castig mai multi bani acasa sau castig mai multi bani in studio? Pentru aceasta intrebare extrem de controversata o sa oferim cateva explicatii si concluzii la care au ajuns cele mai in voga modele de videochat din Romania.

1. Videochat acasa vs Videochat la studio – decorul

Aceasta industrie presupune clienti cu pretentii, clienti atenti la fiecare detaliu in parte si clienti care doresc sa vada tot timpul ceva nou. Videochatul este un domeniu al banilor, iar acest lucru trebuie sa fie transmis si prin decor. Atunci cand optati pentru videochat in propriul confort decorul este relativ acelasi, in schimb in cadrul unui studio de renume, sunt prezente mai multe incaperi cu decor divers menit sa atraga cati mai multi clienti.

2. Videochat acasa vs Videochat la studio – training

Daca este prima data cand profesati in industria de videochat, traing-ul este unul dintre elementele cheie care o sa va propulseze in acest domeniu si o sa va transforme intr-un model de top. Studiourile de videochat de top din Romania le ofera tinerelor un program de pregatire intens spre acest domeniu alaturi de traineri profesionisti care cunosc foarte bine clientii si dorintele acestora. Ei observa greselile pe care le fac modelele si le sfatuiesc in directia cea mai buna. De asemenea, acestia pun in evidenta atuurile fetelor, modelandu-le si cosmetizandu-le pentru a arata si pentru a actiona impecabil.

3. Videochat acasa vs Videochat la studio – aspect si garderoba

Videochatul vinde frumusete prin fata unui ecran, astfel fiecare fata trebuie sa arata impecabil de la buze, ochi, par pana la pedichiura. Cele mai multe studiouri de videochat le ofera fetelor un stilist personal care sa se ocupe de imaginea lor pentru a arata impecabil in fata camerelor. In acest domeniu si cel mai mic detaliu legat de infatisare conteaza asa ca un stilist profesionist care stie cum sa puna in evidenta cele mai frumoase trasaturi devine un atuu in acest domeniu.

Garderoba este de asemenea un lucru esential. Studiourile de videochat le ofera fetelor haine care sa se muleze precum o manusa pe corpul lor si totodata le ofera posibilitatea sa isi mascheze identitatea cu ajutorul mastilor sau perucilor.

Acestea sunt doar cateva aspecte menita sa raspunda la intrebarea fetelor. Tu ce alegi?