Blog

Videochat adult sau videochat non -adult?

Daca vrei sa fii model de videochat trebuie sa stii ca videochatul are doua sectiuni principale: videochat adult si videochat non-adult. Care sunt diferentele dintre cele doua sectiuni?

 

Videochat adult – acest tip de videochat este cel „normal”, adica se bazeaza pe nuditate si pe erotism. In aceasta sectiune este vorba despre multa feminitate, pasiune si dorinta starnita in membri de a descoperi mai mult despre tine. Este un joc ludic intre model si membru care se bazeaza atat pe conversatie cat si pe seductie.

 

Videochatul non-adult – acest tip de videochat se bazeaza strict pe conversatie. Feminitatea nu este exclusa din schema, doar ca nuditate nu este intalnita.

 

Ce trebuie sa aiba un model pentru a fi pe sectiunea de adult?

 

Aceasta este cea mai populara sectiune din videochat. Modelele trebuie sa detina un nivel de conversatie basic in limba engleza, dar trebuie sa fie adevarate actrite pentru a putea sa ii tina cat mai mult pe membri atrasi de ele.

 

Modelul trebuie sa stie cum sa seduca membru, cum sa il atraga si cum sa il fidelizeze.

 

Ce trebuie sa aiba un model pentru a fi pe sectiunea de non – adult?
Ei bine, aceasta este si cea mai grea sectiune din videochat. Un astfel de model trebuie sa stapaneasca cu exactitate arta conversatiei si trebuie sa stie sa vorbeasca fluent limba engleza. In plus, un model este avantajat atunci cand poate sa vorbeasca fluent si alte limbi. De ce? Deoarece se adreseaza publicului international si nimeni nu iti garanteaza ca membrul stie sa vorbeasca fluent limba engleza pentru a putea avea o conversatie cat mai lunga si constructiva.

 

Modelul de pe sectiune de non adult trebuie sa detina inteligenta emotionala si trebuie sa aiba o cultura generala cat mai vasta pentru a putea dezbate temele pe care membrii le doresc. Ce teme se discuta pe aceasta sectiune? Depinde – sunt multi membri care vin aici in cautarea de sfaturi despre relatie, despre modul in care sa discute cu o femei si alte tipuri de discutii pe teme diversificate.

 

Ce sectiune ti se potriveste cel mai bine?

In urma interviului, echipa de HR poate sa isi dea seama care este sectiunea care te-ar avantaja cel mai bine si in care ai putea sa ai incasari uriase. Desigur, totul depinde si de ceea ce tu iti doresti.